Samenwerken maakt ons sterker, is onze motto! We werken zorgvuldig en behandelen u met al het respect en zorg indien nodig voor aanvullende deskundig fysiotherapeutisch/medisch advies of behandeling.

Fysio Blaauw is er voor iedereen! Bij Fysio Blaauw staat uw gezondheid voorop en luisteren we goed naar uw klachten.

Fysio Blaauw

Elk jaar gaan er genoeg mensen, jong en oud, naar de fysiotherapeut. Omdat ze klachten hebben vanwege hun houding of omdat een beweging problemen oplevert. Het kan gaan om sportblessures, klachten ontstaan tijdens het werk, klachten als gevolg van een ziekte of ongeval, een ‘verkeerde’beweging of simpelweg omdat het lichaam ouder wordt. Uw fysiotherapeut adviseert, behandelt en begeleidt u zodat u weer zo goed mogelijk uw dagelijkse leven kunt voortzetten.

Na verwijzing door uw huisarts of specialist kunt u zich bij ons aanmelden voor behandeling. Maar ook op eigen initiatief, dus zonder verwijzing van een arts, kunt u een afspraak met ons maken. Wij kunnen dan beoordelen of behandeling door de fysiotherapeut zinvol is. Na de intake kan in overleg met de patiënt al dan niet besproken worden tot een behandeling. Zinvol is dan om te weten; Heb ik fysiotherapie in mijn aanvullende verzekering? Indien geen aanvullende verzekering; Wat kost een behandeling? Neem contact met ons op.

Susan Dieperink – Blaauw

Fysiotherapeut / Master sportfysiotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Bel: 06-13372518
We zijn de hele dag telefonisch bereikbaar!
www.fysioblaauw.nl

Work