Bedrijfs Fitness

FITTER. STERKER. GEZONDER.

Bedrijfsfitness
Wil jij het beste voor je medewerkers? Wordt samen fit en breng de productiviteit in jouw bedrijf naar een hoger doel. 

Speciaal voor bedrijven die willen investeren in de gezondheid van hun medewerkers, is er Bedrijfsfitness. De programma’s zijn toegankelijk voor werknemers van ieder sportniveau, van beginner tot en met gevorderde sporters. Er zijn twee opties mogelijk:

  • Fysiek op afgesproken locatie Small Group Trainingen volgen.
  • Online Coaching met de FIT & HEALTH app.

Inspanning in de buitenlucht blijkt al snel een effectieve vorm van teambuilding te zijn.

Maak bijvoorbeeld de vrijdagmiddagborrel een keer actief en profiteer van de voordelen van alle werknemers. Samen de uitdaging aangaan, fitter, sterker en gezonder de week afsluiten.

Voordelen voor u en uw werknemers:

✅Verhoging van productiviteit
✅Reductie van stress
✅Betere concentratie
✅Teambuilding
✅Verlaging ziekteverzuim
✅De trainingen worden gegeven op locatie vlakbij uw bedrijf
✅Gecertificeerde en ervaren trainer
✅Flexibele dagen, tijden en locatie
✅Trainingsmateriaal wordt verzorgd

Bedrijfsfitness is een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een Personal Trainer.

Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groep trainingen. Door in teamverband te sporten ligt de efficiëntie hoger dan dat de deelnemers individueel zouden gaan sporten.

Met de gratis FIT & HEALTH app die bij de les wordt geleverd kan je:

✅ Trainingen bijhouden
✅ Online groepslessen volgen
✅ Online home workouts volgen
✅ Uitdagingen aangaan
✅ Persoonlijk voedingsplan maken
✅ Een eigen community van jouw bedrijf in de app 

Bedrijfsfitness voor uw bedrijf? Vraag uw offerte aan.

Personal training? Fit & Health Studio heeft personal trainers in Leek, Oldekerk, Roden, Tolbert, Grootegast, Grijpskerk, Groningen en Drenthe.

FITTER. STERKER. GEZONDER.

Deze klanten gingen jou al voor

Al meer dan 100 klanten hebben gebruik gemaakt van de programma’s van Fit & Heath Studio, met 100% klant-tevredenheid tot gevolg. Een selectie van de klanten zie je hieronder. Wil je meer weten? Neem dan direct contact op.

“Mijn conditie was echt nul. Hanneke bedankt voor je goede adviezen! En gelukkig geen crashdieet, de schema’s van jou zijn goed vol te houden! Ik voel me een stuk gezonder en ga fit de zomer in!”, Janine uit Peize.”
Janine

“Dankzij Hanneke stond ik dit jaar helemaal fit op de ski’s! De lessen waren altijd weer leuk en leerzaam, en Hanneke’s enthousiaste coaching maakten dat ik mij erg op mijn gemak voelde“, Nanny uit Groningen.”
Nanny

“Goede personal training met echte begeleiding waar elke serieuze krachtsporter zijn ei kan vinden. Zowel voor de beginnende als de ervaren sporter!!! Topplek voor fitness maar ook voor groepslessen.”
Kees

Work