Personal Training

FITTER. STERKER. GEZONDER.

Fit worden onder goede begeleiding en binnen 30 minuten?

Dan is Personal Training iets voor jou. Je krijgt 1 op 1 begeleiding in de Fitness studio en je beschikt over een app waarmee je zelf online je trainingen kan inplannen en bijhouden. Daarnaast krijg je een voedingsplan op maat en kan je gemakkelijk je voeding loggen en uitdagingen aangaan. In de 30 minuten tijd maken wij de trainingen afwisselend en naar jouw wensen.

Naast de trainingen krijg je tips, voedingsadviezen en een gratis work- out voor thuis. Samen gaan wij jouw doelen realiseren!

Je kan kiezen voor Personal of DUO training in de FIT & HEALTH studio.

P E R S O N A L T R A I N I N G

1x personal training per week 100,- 4 wk.
2x personal training per week 195,- 4 wk.
3x personal training per week 290,- 4 wk.

D U O T R A I N I N G

1x personal training DUO per week p.p. 90,- 4 wk.
2x personal training DUO per week p.p. 175,- 4 wk.
3x personal training DUO per week p.p. 230,- 4 wk.

Alle prijzen zijn inclusief 2 groepslessen per week en onbeperkt fitness.

Boek nu een Gratis intake

 

Personal training? Fit & Health Studio heeft personal trainers in Leek, Oldekerk, Roden, Tolbert, Grootegast, Grijpskerk, Groningen en Drenthe.

FITTER. STERKER. GEZONDER.

Deze klanten gingen jou al voor

Al meer dan 100 klanten hebben gebruik gemaakt van de programma’s van Fit & Heath Studio, met 100% klant-tevredenheid tot gevolg. Een selectie van de klanten zie je hieronder. Wil je meer weten? Neem dan direct contact op.

“Mijn conditie was echt nul. Hanneke bedankt voor je goede adviezen! En gelukkig geen crashdieet, de schema’s van jou zijn goed vol te houden! Ik voel me een stuk gezonder en ga fit de zomer in!”, Janine uit Peize.”
Janine

“Dankzij Hanneke stond ik dit jaar helemaal fit op de ski’s! De lessen waren altijd weer leuk en leerzaam, en Hanneke’s enthousiaste coaching maakten dat ik mij erg op mijn gemak voelde“, Nanny uit Groningen.”
Nanny

“Goede personal training met echte begeleiding waar elke serieuze krachtsporter zijn ei kan vinden. Zowel voor de beginnende als de ervaren sporter!!! Topplek voor fitness maar ook voor groepslessen.”
Kees

Work