Personal Training

FITTER. STERKER. GEZONDER.

Fit worden onder goede begeleiding en binnen 45 minuten?

Dan is Personal Training iets voor jou. Je krijgt 1 op 1 begeleiding in de Fitness studio en je beschikt over een app waarmee je zelf online je trainingen kan inplannen en bijhouden. Daarnaast krijg je een voedingsplan op maat een werkboek en kan je gemakkelijk je voeding loggen en uitdagingen aangaan met andere leden.

Naast de trainingen krijg je tips, voedingsadviezen en een gratis work-out voor thuis. Samen gaan wij jouw doelen realiseren!

Je kan kiezen voor Personal of DUO training in de FIT & HEALTH studio.

Vind jij de stap nog te groot of is een sportschool niks voor jou, wij helpen jou graag online. Via zoom krijg jij thuis jouw Personal Training.

P E R S O N A L T R A I N I N G

1x personal training per week 140,- 4 wk.
2x personal training per week 265,- 4 wk,.
3x personal training per week 360,- 4 wk.

D U O T R A I N I N G

1x personal training DUO per week p.p. 120,- 4 wk.
2x personal training DUO per week p.p. 235,- 4 wk.
3x personal training DUO per week p.p. 340,- 4 wk.

I.V.M. HET CORONA-VIRUS VINDEN DE PERSONAL TRAININGEN BUITEN PLAATS.

Eigen matje en handschoenen zijn verplicht in de tijd van deze cornoa-crisis. Ben je verkouden, moet je hoesten of heb je koorts dan adviseren wij je thuis te blijven.

Personal training? Fit & Health Studio heeft personal trainers in Leek, Oldekerk, Roden, Tolbert, Grootegast, Grijpskerk, Groningen en Drenthe.

FITTER. STERKER. GEZONDER.

Deze klanten gingen jou al voor

Al meer dan 100 klanten hebben gebruik gemaakt van de programma’s van Fit & Heath Studio, met 100% klant-tevredenheid tot gevolg. Een selectie van de klanten zie je hieronder. Wil je meer weten? Neem dan direct contact op.

“Mijn conditie was echt nul. Hanneke bedankt voor je goede adviezen! En gelukkig geen crashdieet, de schema’s van jou zijn goed vol te houden! Ik voel me een stuk gezonder en ga fit de zomer in!”, Janine uit Peize.”
Janine

“Dankzij Hanneke stond ik dit jaar helemaal fit op de ski’s! De lessen waren altijd weer leuk en leerzaam, en Hanneke’s enthousiaste coaching maakten dat ik mij erg op mijn gemak voelde“, Nanny uit Groningen.”
Nanny

“Goede personal training met echte begeleiding waar elke serieuze krachtsporter zijn ei kan vinden. Zowel voor de beginnende als de ervaren sporter!!! Topplek voor fitness maar ook voor groepslessen.”
Kees

Work