Medewerkers

FITTER. STERKER. GEZONDER.

 

 

Personal Trainer

Hoi mijn naam is Hanneke Rikken: Personal trainer, Coach, Ski en Small Group instructeur.

Het bewegen en begeleiden van anderen is mijn grootste passie. Dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken, is een droom die werkelijkheid is geworden. Sporten is voor mij een middel om fysiek te kunnen uiten hoe je je psychisch voelt. De ene keer zorgt het ervoor dat je sterker in je schoenen staat en de andere keer lost het een stukje frustratie op. We zijn tegenwoordig heel druk met van alles, werk en misschien heb je een gezin of herstellende van een operatie of een burn-out. Daarom is het belangrijk om even uit de hectische wereld te stappen. Even je hoofd leeg maken.

Het is dan ook belangrijk om samen met jou een goede balans te vinden. Voel jij je goed met het tillen van 20 of 100 kilo: het gaat erom dat jij je er goed bij voelt. Ik vind het belangrijk dat tijdens de training de focus ligt op wat de klant belangrijk vindt. Wil jij graag een gezonde levensstijl , ik help je graag en dan gaan we samen voor succes!

 

All round instructeur

Mijn naam is Renee Kooistra: Groepsles en fitness instructeur.

Bewegen op muziek en het begeleiden van mensen is een grote passie van mij. Naast de lessen Bewegen op Muziek (voor mensen met een verstandelijke beperking) en Bodyshape geef ik o.a. ook bootcamp trainingen en sta af en toe bij in de fitness. Ik help je graag dus stel gerust een vraag!

 

 

 

Bootcamp instructeur

Mijn naam is Mirjam Allersma: Bootcamp instructeur.

Naast mijn baan in de zorg verzorg ik met heel veel plezier de bootcamp lessen in Niekerk. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en niet bang voor een beetje regen kom dan langs en doe mee!

 

 

 

 

Work