Wil jij fit worden?

Doe mee

Gratis E-Book “Workout schema”

PERSONAL TRAINING

FITNESS

SMALL GROUP TRAINING

Al vanaf

25,- per maand

Hanneke Rikken Personal Training APP

Als je een programma afneemt krijg je een gratis app geleverd. Hierin kan jij je voeding loggen, staat jouw persoonlijke voedingsplan en kan je jouw trainingen bijhouden. Tevens heb je toegang tot meer dan 6000+ oefeningen, kan je uitdagingen aangaan en vind je tips in de community.

Programma’s

 

Lessen & Programma's

 

PERSONAL TRAINING
SMALL GROUP TRAINING

Als het gaat over small group training dan gaat het over het trainen in een kleine groep van 4 tot 8 personen. Je zou zelf een groep samen kunnen stellen, te denken aan familie, vrienden, buurtgenoten en collega’s. Bij de sportschool kunnen mensen zich ook aanmelden en dan zich bij elkaar aansluiten als small group voor de training. De dag en het tijdstip van de training worden dan bepaald.
Het voordeel van een small group training is dat deze geschikt is voor beginners en gevorderden en ze kunnen allemaal op eigen niveau deelnemen. Je gaat hierdoor, ieder op zijn eigen tempo, op een gezonde en efficiënte manier aan je conditie werken.

Voordelen Small Group Training
Je ervaart met de small group training voordelen van een personal trainer, maar je hebt ook te maken met de gezelligheid van trainen in groepsverband. Het voordeel is ook dat de individuele kosten lager zijn. De personal training is voor iedereen toegankelijk. Wanneer je de kosten van één op één begeleiding te hoog vindt, kun je kiezen voor small group training. Je werkt intensief samen en gaat alle voordelen ervaren. De voordelen van de small group training zijn als volgt:
> Je kunt trainen op verschillende niveaus;
> Het is een persoonlijke, afwisselende en motiverende trainingsmethode;
> De tijd wordt bepaald in overleg met de groep;
> Trainen in gezelschap is gezelliger en je maakt samen plezier;
> Optimaal resultaat behalen;
> Binnen en buiten trainen is beide mogelijk bij small group training.

Met professionele begeleiding van een personal trainer.

 

 

 

Zwanger FIT

Wil jij je fit blijven en je conditie op pijl houden vanuit huis of toch liever in groepsverband, beide is mogelijk. Het Zwanger Fit programma is speciaal ontwikkeld voor de zwangere vrouw. Met de gratis app die bij het programma wordt geleverd kun je de trainingen en voeding bijhouden. Op de Zwanger Fit community worden tips en gezonde recepten uitgewisseld. Wil jij fit richting de bevalling, start vandaag nog!


Z W A N G E R    F I T

Locatie: FIT & HEALTH studio

 

 

 

 

BOOTCAMP

 

BOOTCAMP is een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groep trainingen. Door in teamverband te sporten ligt de efficiëntie hoger dan dat de deelnemers individueel zouden gaan sporten. Met de gratis app die bij de les wordt geleverd kan je de trainingen en voeding bijhouden.

Wil jij fit worden en samen je doelen behalen? Ben jij niet bang om vies te worden? Dan zie ik je graag op de BOOTCAMP training.

 

B O O T C A M P

Locatie: Oldekerk
Ma: 18:30 uur - 19:30 uur (7-12 jaar)
Ma: 20:00 uur - 21:00 uur
Wo: 20:00 uur - 21:00 uur

 

 

 

BODYSHAPE

Bodyshape is een freestyle les, elke week wordt je verrast met een nieuwe routine. Je gaat los op de laatste maar ook de old skool hits. De les bestaat uit een mix van Aerobics, Zumba, Pilates en BBB training. Je traint zowel cardio en kracht, alle spiergroepen komen hier aan bod. Met de gratis app die bij deze les wordt geleverd kan je de trainingen en voeding bijhouden. Deze Small Group Les wordt gegeven door Renee Kooistra. 

 

B O D Y S H A P E

 

Locatie: Oldekerk, Sportcentrum Eekeburen

Donderdag: 20:00 - 21:00 uur

 

 

SKI TRAININGEN

Fit op wintersport. Met het SkiFit programma train je de juiste spieren waarvan veel gevraagd wordt tijdens de wintersportweek. Zo heb je minder kans op blessures en spierpijn en ski je soepel van de piste. Wil jij graag persoonlijke begeleiding of wil je thuis trainen beide is mogelijk met onze gratis app.

Naast je SkiFit programma ook skiles nemen, dat kan. Vraag naar de mogelijkheden.

 

BEDRIJFSFITNESS
SHAPE

Dé workout om je vrouwelijke vormen en rondingen te verbeteren! Je maakt gebruik van diverse materialen, zoals weerstandsbandjes en je eigen lichaamsgewicht. Het gehele lichaam wordt geprikkeld en je verbranding krijgt een boost. Een laagdrempelige, veilige en verrassend intensieve workout. Trillende benen, billen en buik gegarandeerd! Met de gratis app die bij het programma wordt geleverd kun je de trainingen en voeding bijhouden. Op de Shape community worden tips en gezonde recepten uitgewisseld. Wil jij fit worden, start vandaag nog!

SHAPE

Locatie: FIT & HEALTH studio

SHAPE VALT ONDER DE SMALL GROUP TRAINING. 4 tot 8 personen.

 

 

 

 

Fit & Vitaal

 

Bij onze Fit & Vitaal  train je samen met leeftijdsgenoten in een uur het hele lichaam. Alle spieren worden getraind en de training verbetert uiteraard ook het uithoudingsvermogen. Tevens merk je dat de flexibiliteit van de spieren toeneemt en dat je balans verbeterd. Fit & Vitaal is goed voor de gezondheid en daarnaast is het samen sporten erg gezellig.

F I T  &  V I T A A L

De lessen worden binnen en in de buitenlucht gegeven.

 

50+ CIRCUIT TRAINING
Fitness ALL-IN 6 mnd.

Wil jij graag een fitter, sterker, strakker lijf en een gezonde lifestyle? Sporten met professionele begeleiding in een betaalbare fitness studio. Bij ons krijg je meer dan alleen fitness. Wij bieden jouw begeleiding, geven advies op maat en ontvang bij een abonnement de beste fitnessapp. Je kan kiezen uit de volgende abonnementen, onbeperkt fitness per 6 of 12 maanden. Bij dit onbeperkte abonnement kan je komen fitnessen wanneer en hoe vaak jij maar wilt en kan je gebruik maken van alle groepslessen

6 maanden ALL-IN Fitness

 • Onbeperkt fitness
 • Onbeperkt groepslessen
 • Uitgebreide intake
 • Adviesconsult personal trainer / fysiotherapeut
 • Gratis App
 • Na 6 maanden per maand opzegbaar

 

 

 

 

 

 

 

 

Fitness ALL-IN 12 mnd.

Wil jij graag een fitter, sterker, strakker lijf en een gezonde lifestyle? Sporten met professionele begeleiding in een betaalbare fitness studio. Bij ons krijg je meer dan alleen fitness. Wij bieden jouw begeleiding, geven advies op maat en ontvang bij een abonnement de beste fitnessapp. Je kan kiezen uit de volgende abonnementen, onbeperkt fitness per 6 of 12 maanden. Bij dit onbeperkte abonnement kan je komen fitnessen wanneer en hoe vaak jij maar wilt en kan je gebruik maken van alle groepslessen.

12 maanden ALL-IN Fitness

 • Onbeperkt fitness
 • Onbeperkt groepslessen
 • Uitgebreide intake
 • Adviesconsult personal trainer / fysiotherapeut
 • Gratis App
 • Na 12 maanden per maand opzegbaar

 

 

 

 

 

 

SUMMER BODY PLAN
FIT & HEALTH PLAN
Scholen & Instellingen

Wil jij graag en sportles op jouw locatie? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Work