Bodyshape

FITTER. STERKER. GEZONDER.

Bodyshape
Een freestyle les, elke week wordt je verrast met een nieuwe routine. Je gaat los op de laatste maar ook de old skool hits. De les bestaat uit een mix van Aerobics, Zumba, Pilates en BBB training.

Je traint zowel cardio en kracht, alle spiergroepen komen hier aan bod. De groepsles wordt gegeven in het sportcentrum Eekeburen in Oldekerk door Renee Kooistra. Met de gratis FIT & HEALTH app die bij deze les wordt geleverd kan je:

✅ 10x credits voor de Bodyshape les
✅ Persoonlijk voedingsplan
✅ Online groepslessen
✅ Online home workouts

Wil je een proefles volgen? Dat is mogelijk mail ons via het contactformulier.

FITTER. STERKER. GEZONDER.

Deze klanten gingen jou al voor

Al meer dan 100 klanten hebben gebruik gemaakt van de programma’s van Fit & Heath Studio, met 100% klant-tevredenheid tot gevolg. Een selectie van de klanten zie je hieronder. Wil je meer weten? Neem dan direct contact op.

“Mijn conditie was echt nul. Hanneke bedankt voor je goede adviezen! En gelukkig geen crashdieet, de schema’s van jou zijn goed vol te houden! Ik voel me een stuk gezonder en ga fit de zomer in!”, Janine uit Peize.”
Janine

“Dankzij Hanneke stond ik dit jaar helemaal fit op de ski’s! De lessen waren altijd weer leuk en leerzaam, en Hanneke’s enthousiaste coaching maakten dat ik mij erg op mijn gemak voelde“, Nanny uit Groningen.”
Nanny

“Goede personal training met echte begeleiding waar elke serieuze krachtsporter zijn ei kan vinden. Zowel voor de beginnende als de ervaren sporter!!! Topplek voor fitness maar ook voor groepslessen.”
Kees

Work