50+ Circuit Training

FITTER. STERKER. GEZONDER.

50+ circuit training
Je kan op jouw eigen intensiteit trainen en het is voor iedereen makkelijk te volgen.

Een groepsles van 30 minuten waarin cardio en fitness worden gecombineerd. Doormiddel van deze circuit training train je alle belangrijke spiergroepen, je traint op je eigen kunnen en zal snel resultaat boeken. De spieren worden sterker, krijg je minder kans op blessures en je uithoudingsvermogen wordt verbeterd. Wil jij afvallen, aankomen, fit worden en gezellig in teamverband werken aan jouw persoonlijke doel. Dan is dit echt wat voor jou!

De circuit training valt onder het fitness abonnement.

Wat krijg je:

✅ Onbeperkt fitness
✅ Onbeperkt groepslessen
✅ Uitgebreide intake
✅ Adviesconsult personal trainer / fysiotherapeut
✅ Persoonlijk voedingsplan
✅ Gratis FIT & HEALTH app

Ben jij er klaar voor? Wij staan voor jou klaar!

Personal training? Fit & Health Studio heeft personal trainers in Leek, Oldekerk, Roden, Tolbert, Grootegast, Grijpskerk, Groningen en Drenthe.

FITTER. STERKER. GEZONDER.

Deze klanten gingen jou al voor

Al meer dan 100 klanten hebben gebruik gemaakt van de programma’s van Fit & Heath Studio, met 100% klant-tevredenheid tot gevolg. Een selectie van de klanten zie je hieronder. Wil je meer weten? Neem dan direct contact op.

“Mijn conditie was echt nul. Hanneke bedankt voor je goede adviezen! En gelukkig geen crashdieet, de schema’s van jou zijn goed vol te houden! Ik voel me een stuk gezonder en ga fit de zomer in!”, Janine uit Peize.”
Janine

“Dankzij Hanneke stond ik dit jaar helemaal fit op de ski’s! De lessen waren altijd weer leuk en leerzaam, en Hanneke’s enthousiaste coaching maakten dat ik mij erg op mijn gemak voelde“, Nanny uit Groningen.”
Nanny

“Goede personal training met echte begeleiding waar elke serieuze krachtsporter zijn ei kan vinden. Zowel voor de beginnende als de ervaren sporter!!! Topplek voor fitness maar ook voor groepslessen.”
Kees

Work