Lessen & Programma’s

Doe Mee

 

Lessen & Programma's

 

PERSONAL TRAINING
SMALL GROUP TRAINING

Als het gaat over small group training dan gaat het over het trainen in een kleine groep van 4 tot 8 personen. Je zou zelf een groep samen kunnen stellen, te denken aan familie, vrienden, buurtgenoten en collega’s. Bij de sportschool kunnen mensen zich ook aanmelden en dan zich bij elkaar aansluiten als small group voor de training. De dag en het tijdstip van de training worden dan bepaald.
Het voordeel van een small group training is dat deze geschikt is voor beginners en gevorderden en ze kunnen allemaal op eigen niveau deelnemen. Je gaat hierdoor, ieder op zijn eigen tempo, op een gezonde en efficiënte manier aan je conditie werken.

Voordelen Small Group Training
Je ervaart met de small group training voordelen van een personal trainer, maar je hebt ook te maken met de gezelligheid van trainen in groepsverband. Het voordeel is ook dat de individuele kosten lager zijn. De personal training is voor iedereen toegankelijk. Wanneer je de kosten van één op één begeleiding te hoog vindt, kun je kiezen voor small group training. Je werkt intensief samen en gaat alle voordelen ervaren. De voordelen van de small group training zijn als volgt:
> Je kunt trainen op verschillende niveaus;
> Het is een persoonlijke, afwisselende en motiverende trainingsmethode;
> De tijd wordt bepaald in overleg met de groep;
> Trainen in gezelschap is gezelliger en je maakt samen plezier;
> Optimaal resultaat behalen;
> Binnen en buiten trainen is beide mogelijk bij small group training.

Met professionele begeleiding van een personal trainer.

 

 

 

Zwanger FIT

Wil jij je fit blijven en je conditie op pijl houden vanuit huis of toch liever in groepsverband, beide is mogelijk. Het Zwanger Fit programma is speciaal ontwikkeld voor de zwangere vrouw. Met de gratis app die bij het programma wordt geleverd kun je de trainingen en voeding bijhouden. Op de Zwanger Fit community worden tips en gezonde recepten uitgewisseld. Wil jij fit richting de bevalling, start vandaag nog!


Z W A N G E R    F I T

Locatie: FIT & HEALTH studio

 

 

 

 

BOOTCAMP

 

BOOTCAMP is een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groep trainingen. Door in teamverband te sporten ligt de efficiëntie hoger dan dat de deelnemers individueel zouden gaan sporten. Met de gratis app die bij de les wordt geleverd kan je de trainingen en voeding bijhouden.

Wil jij fit worden en samen je doelen behalen? Ben jij niet bang om vies te worden? Dan zie ik je graag op de BOOTCAMP training.

 

B O O T C A M P

Locatie: Oldekerk
Ma: 18:30 uur - 19:30 uur (7-12 jaar)
Ma: 20:00 uur - 21:00 uur
Wo: 20:00 uur - 21:00 uur

 

 

 

BODYSHAPE

Bodyshape is een freestyle les, elke week wordt je verrast met een nieuwe routine. Je gaat los op de laatste maar ook de old skool hits. De les bestaat uit een mix van Aerobics, Zumba, Pilates en BBB training. Je traint zowel cardio en kracht, alle spiergroepen komen hier aan bod. Met de gratis app die bij deze les wordt geleverd kan je de trainingen en voeding bijhouden. Deze Small Group Les wordt gegeven door Renee Kooistra. 

 

B O D Y S H A P E

 

Locatie: Oldekerk, Sportcentrum Eekeburen

Donderdag: 20:00 - 21:00 uur

 

 

SKI TRAININGEN

Fit op wintersport. Met het SkiFit programma train je de juiste spieren waarvan veel gevraagd wordt tijdens de wintersportweek. Zo heb je minder kans op blessures en spierpijn en ski je soepel van de piste. Wil jij graag persoonlijke begeleiding of wil je thuis trainen beide is mogelijk met onze gratis app.

Naast je SkiFit programma ook skiles nemen, dat kan. Vraag naar de mogelijkheden.

 

BEDRIJFSFITNESS
SHAPE

Dé workout om je vrouwelijke vormen en rondingen te verbeteren! Je maakt gebruik van diverse materialen, zoals weerstandsbandjes en je eigen lichaamsgewicht. Het gehele lichaam wordt geprikkeld en je verbranding krijgt een boost. Een laagdrempelige, veilige en verrassend intensieve workout. Trillende benen, billen en buik gegarandeerd! Met de gratis app die bij het programma wordt geleverd kun je de trainingen en voeding bijhouden. Op de Shape community worden tips en gezonde recepten uitgewisseld. Wil jij fit worden, start vandaag nog!

SHAPE

Locatie: FIT & HEALTH studio

SHAPE VALT ONDER DE SMALL GROUP TRAINING. 4 tot 8 personen.

 

 

 

 

Fit & Vitaal

 

Bij onze Fit & Vitaal  train je samen met leeftijdsgenoten in een uur het hele lichaam. Alle spieren worden getraind en de training verbetert uiteraard ook het uithoudingsvermogen. Tevens merk je dat de flexibiliteit van de spieren toeneemt en dat je balans verbeterd. Fit & Vitaal is goed voor de gezondheid en daarnaast is het samen sporten erg gezellig.

F I T  &  V I T A A L

De lessen worden binnen en in de buitenlucht gegeven.

 

50+ CIRCUIT TRAINING
Fitness ALL-IN 6 mnd.

Wil jij graag een fitter, sterker, strakker lijf en een gezonde lifestyle? Sporten met professionele begeleiding in een betaalbare fitness studio. Bij ons krijg je meer dan alleen fitness. Wij bieden jouw begeleiding, geven advies op maat en ontvang bij een abonnement de beste fitnessapp. Je kan kiezen uit de volgende abonnementen, onbeperkt fitness per 6 of 12 maanden. Bij dit onbeperkte abonnement kan je komen fitnessen wanneer en hoe vaak jij maar wilt en kan je gebruik maken van alle groepslessen

6 maanden ALL-IN Fitness

 • Onbeperkt fitness
 • Onbeperkt groepslessen
 • Uitgebreide intake
 • Adviesconsult personal trainer / fysiotherapeut
 • Gratis App
 • Na 6 maanden per maand opzegbaar

 

 

 

 

 

 

 

 

Fitness ALL-IN 12 mnd.

Wil jij graag een fitter, sterker, strakker lijf en een gezonde lifestyle? Sporten met professionele begeleiding in een betaalbare fitness studio. Bij ons krijg je meer dan alleen fitness. Wij bieden jouw begeleiding, geven advies op maat en ontvang bij een abonnement de beste fitnessapp. Je kan kiezen uit de volgende abonnementen, onbeperkt fitness per 6 of 12 maanden. Bij dit onbeperkte abonnement kan je komen fitnessen wanneer en hoe vaak jij maar wilt en kan je gebruik maken van alle groepslessen.

12 maanden ALL-IN Fitness

 • Onbeperkt fitness
 • Onbeperkt groepslessen
 • Uitgebreide intake
 • Adviesconsult personal trainer / fysiotherapeut
 • Gratis App
 • Na 12 maanden per maand opzegbaar

 

 

 

 

 

 

SUMMER BODY PLAN
FIT & HEALTH PLAN
Scholen & Instellingen

Wil jij graag en sportles op jouw locatie? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Personal Training

Een gezonde geest staat centraal met een gezond lichaam, klinkt clichë maar het is waar. Door het sporten daalt je stresslevel, waardoor je ook buiten het sporten beter presteert: je slaapt beter, je hebt meer energie en je vetgehalte gaat omlaag. Kortom, je voelt je beter en gezonder. Bestaat jouw ochtend uit drie keer snoozen voordat je uit bed komt en wordt je vervolgens maar moeilijk wakker? Je kunt het voorkomen door lichamelijk fitter te worden! Fitte mensen zijn energieker en vitaler en hebben een sterker immuunsysteem en dat voorkomt dat je snel ziek wordt.

Wil jij verandering en je doelen behalen, start vandaag nog en ik help je graag.

Afvallen

Als je gewicht verliest heeft dat veel voordelen, niet alleen fysieke voordelen. Stel je eens voor dat je in de spiegel kijkt en een lichaam ziet waar je blij van wordt, een lichaam waar je trost op bent.  Afvallen geeft je een enorme energie- en motivatie boost om door te zetten en uiteindelijk jouw droomfiguur te bereiken. Afvallen heeft dus ook psychische voordelen: je kan trots op jezelf zijn, op wat jij zelf bereikt hebt!

Kracht

Door het doen van krachttraining met behulp van gewichten of andere vormen van weerstand, zoals een kettlebell, weerstandsbanden of lichaamsgewicht, kun je een aantal positieve effecten realiseren. De voordelen van krachttraining met behulp van een persoonlijk opgesteld krachttraining schema zijn ongekend groot. Zo kan het doen van krachttraining tot een grotere spiermassa en uithoudingsvermogen van je spieren leiden. Daarnaast kan het bijdragen aan de explosieve kracht en helpt het bij het versterken van je pezen, ligamenten en botten.

 Cardio

Cardio fitness is een perfecte training om je lichaam in top conditie te krijgen. Het verbeterd de werking van je longen, hart en bloedvaten en natuurlijk je uithoudingsvermogen. Daarnaast heeft het nog tal van positieve voordelen.

Waarom een Personal Trainer?

Meer resultaat uit uw trainingen.
Door het trainen met een goede personal trainer traint u effectiever. Dit betekent meer resultaat in minder tijd.

Veilig trainen.
Van een goede personal trainer leert u de juiste technieken van oefeningen aan waardoor u minder risico’s op blessures hebt.

Stok achter de deur.
Moeite met volhouden? Een goede personal trainer is niet alleen een stok achter de deur maar brengt ook plezier in het trainen.

Voeding en levensstijl begeleiding.
Resultaat uit trainen is meer dan alleen trainen. Door de juiste aanpassingen in voeding bereik je optimaal resultaat en houd je het resultaat ook langer vast.

Hoe werkt de 10 rittenkaart?

Een 10 rittenkaart blijft drie maanden geldig. Wanneer je een les niet kan, mag je deze later inhalen mits het binnen de drie maanden regeling valt. Je meldt je aan voor de les via de app.

Is het mogelijk om thuis te trainen?

Het is mogelijk om thuis te trainen met de volgende programma’s: Online Coach, Personal Trainer, SKI en Zwanger Fit. Voel jij je bij deze optie meer op je gemak neem dat contact met mij op.

Hoe werkt de app?

De app helpt jou om een goed overzicht te krijgen van jouw dagelijkse beweging en voeding. Daarnaast ondersteund en motiveert de app jou om je doelen te halen. Met de app kun je aangeven wanneer je wilt komen trainen of een les wil gaan volgen, je kunt jezelf heel gemakkelijk aanmelden voor de les. Daarnaast zit je in een community waar je tips kunt uitdelen of uitdagingen aan kan gaan met mede sporters.

Wat voor schoeisel heb ik nodig?

De mate waarin spieren, pezen en gewrichten worden belast verschilt sterk per activiteit. Om blessures te voorkomen en het comfort te vergroten is het erg belangrijk om de eigenschappen van je schoenen goed af te stemmen op de activiteiten die je gaat doen. We hebben de belangrijkste eigenschappen van fitnessschoenen op een rijtje gezet.

Demping
Om de schokken die ontstaan tijdens het springen en dansen op te kunnen vangen, is het belangrijk dat een schoen over voldoende demping beschikt. Vaak worden de tussenzolen van fitnessschoenen gemaakt van goed dempende materialen zoals PU of EVA. Naast dempende tussenzolen hebben de meeste merken hun eigen specifieke dempingsystemen die in de voorvoet en/of in de hiel zijn ingebouwd. Afhankelijk van de activiteit is het belangrijk of het dempingsysteem in de voorvoet, hak of in beiden zit.

Stabiliteit
Bij sommige vormen van high impact groepslessen (Bodyshape) worden voeten en gewrichten intensief zijwaarts belast. Om de kans
op vervelende enkelblessures tijdens de zijwaartse bewegingen te verkleinen, moet een schoen over voldoende zijwaartse stabiliteit beschikken. Extra stabiliteit wordt vooral verkregen door:

• Buitenzolen met een brede basis
• Het gebruik van bepaalde kuipconstructies in de zool
• Verstevigingen in het bovenwerk
• Extra ventileringssystemen

Let op! Dikke, zachte tussenzolen zitten vaak heerlijk, maar bieden over het algemeen weinig stabiliteit.

Ventilatie
Sommige fitnessactiviteiten zijn zeer intensief en hebben sterke transpiratie tot gevolg (ook van de voeten). Om ervoor te zorgen dat een schoen de warmte van de voet goed kwijt kan, is het belangrijk dat het bovenwerk goed ventileert. In het bovenwerk van veel fitnessschoenen is hiervoor gebruik gemaakt van mesh nylon, een zeer open geweven materiaal dat ervoor zorgt dat de warmte snel naar buiten kan.

Pasvorm
Schoenen met een goede pasvorm zijn, vooral bij beweging intensieve vormen van fitness, zeer belangrijk. Uiteraard is een goede maat belangrijk, maar ook de leest van de schoen moet goed bij de vorm van de voet passen. De belangrijkste aandachtspunten hierbij zijn de volgende:

• De schoen moet bij de hiel perfect aansluiten en absoluut niet slippen.
• De schoen moet in de lengte over voldoende teenruimte beschikken. Te kleine schoenen verhogen de kans op pijnlijke tenen en blauwe nagels.
• De breedte van de schoen moet perfect aansluiten bij de breedte van de voet. Te brede schoenen verhogen de kans op blaren en verminderen de stabiliteit.

Laat je informeren bij een sportzaak.

Kan ik een gratis proefles meedraaien?

Het is mogelijk om bij Bodyshape, BBB, Senioren Fitness, Zwanger Fit en Bootcamp een proefles te volgen. De kosten voor een try-out bedraagt 3,-. Je kan je aanmelden via het contact formulier.

Wat is het opzegtermijn?

Het opzegtermijn is één kalendermaand.

Met uitzondering van de abonnementen. Deze kun je tot een week voordat het nieuwe abonnement in gaat opzeggen.

Work