Fit & Health Plan

FITTER. STERKER. GEZONDER.

FIT & HEALTH PLAN
Het programma dat je gemakkelijk vanuit huis kan volgen en helpt jouw doelen te realiseren

Wil jij graag een fitter, sterker, strakker lijf en een gezonde lifestyle? Is de drempel voor de sportschool te hoog of is het gewoon niks voor jou. Dan is de FIT&HEALTH app echt iets voor jou. Sport vanuit huis met professionele online workouts en groepslessen.

Ben jij toch meer type voor de sportschool? Naast de home workouts kan je de app ook gebruiken in de sportschool. Kies uit meer dan 5000+ oefeningen met of zonder materiaal.

FIT & HEALTH Home en Fitness workouts

Wekelijks komen er verschillende korte workouts in de app te staan die je gemakkelijk vanuit huis kan volgen. Zoals hiit, aerobic, yoga , running en shape trainingen. Het enige wat je nodig hebt is een matje. Daarnaast krijg je bij beide opties zoals thuis of in de sportschool een online coach die 24/7 voor jou klaar staat.

Kies je spiergroep die jij wilt trainen b.v. buikspieren en vind tal van oefeningen. Je krijgt een duidelijke uitleg over; houding, jouw coach laat de uitvoering van de oefening zien en telt de aantal herhalingen en rustperiodes. Fantastische begeleiding die jou motiveert en coacht!

Jouw persoonlijke voedingsplan

Je krijgt je eigen voedingsplan om jouw doel te behalen. Nadat jouw persoonlijke gegevens zijn ingevoerd, weet je precies hoe veel kilocalorieën je per dag mag eten.

Je ziet wat de optimale verdeling is van je vetten, eiwitten en koolhydraten. Wordt bewuster van je voedingspatroon en je hebt een duidelijk overzicht wat je per dag eet.

Voedingstips en gezonde recepten

In de app vind je voeding tips en gezonde recepten. De recepten zijn eenvoudig, gevarieerd en lekker voor het hele gezin.

Elke week staan er twee nieuwe recepten klaar voor jou!

FIT & HEALTH e-werkboek

Met het FIT & HEALTH e-werkboek ga je aan de slag met je mindset. We nemen de volgende onderwerpen door; gezonde voeding, lichaamsbeweging en slaapgewoonte.

Kom achter je sterke en zwakke punten en verbeter jou prestaties en bereik succesvol jouw doelen.

FIT & HEALTH community 

Deel je ervaringen en resultaten in de community. Je kan er zelf voor kiezen als je hier aan deelneemt.

Heb je een vraag, motivatie nodig, wil jij jouw prestatie delen of wil jij graag anderen motiveren? Wij staan voor jou klaar!

Wat krijg je:

✅ FIT & HEALTH Home workouts
✅ 5000+ oefeningen voor thuis of in de fitness
✅ Gezonde recepten voor het hele gezin
✅ 1 jaar lang toegang tot de app
✅ 1 jaar lang toegang tot de besloten online community
✅ Werkboek met oefeningen

Ben jij zwanger of heb je lichamelijke klachten meld dit bij het inschrijven zodat wij jou de beste adviezen kunnen geven om jou doelen te bereiken.

Bereik jouw doelen met het FIT & HEALTH plan en start vandaag nog!

 

FIT & HEALTH PLAN? Fit & Health Studio heeft personal trainers in Leek, Oldekerk, Roden, Tolbert, Grootegast, Grijpskerk, Groningen en Drenthe.

FITTER. STERKER. GEZONDER.

Deze klanten gingen jou al voor

Al meer dan 100 klanten hebben gebruik gemaakt van de programma’s van Fit & Heath Studio, met 100% klant-tevredenheid tot gevolg. Een selectie van de klanten zie je hieronder. Wil je meer weten? Neem dan direct contact op.

“Mijn conditie was echt nul. Hanneke bedankt voor je goede adviezen! En gelukkig geen crashdieet, de schema’s van jou zijn goed vol te houden! Ik voel me een stuk gezonder en ga fit de zomer in!”, Janine uit Peize.”
Janine

“Dankzij Hanneke stond ik dit jaar helemaal fit op de ski’s! De lessen waren altijd weer leuk en leerzaam, en Hanneke’s enthousiaste coaching maakten dat ik mij erg op mijn gemak voelde“, Nanny uit Groningen.”
Nanny

“Goede personal training met echte begeleiding waar elke serieuze krachtsporter zijn ei kan vinden. Zowel voor de beginnende als de ervaren sporter!!! Topplek voor fitness maar ook voor groepslessen.”
Kees

Work