Fitness All-in 6 MND

FITTER. STERKER. GEZONDER.

Wil jij graag een fitter, sterker, strakker lijf en een gezonde lifestyle?

Sporten met professionele begeleiding in een betaalbare fitness studio. Bij ons krijg je meer dan alleen fitness. Wij bieden jouw begeleiding, geven advies op maat en ontvang bij een abonnement de beste fitnessapp.

Je kan kiezen uit de volgende abonnementen, onbeperkt fitness per 3 of 6 maanden. Bij dit onbeperkte abonnement kan je komen fitnessen wanneer en hoe vaak jij maar wilt en kan je gebruik maken van alle groepslessen.

6 maanden ALL-IN Fitness

  • Onbeperkt fitness
  • Onbeperkt groepslessen
  • Uitgebreide intake
  • Adviesconsult personal trainer / fysiotherapeut
  • Gratis App
  • Na 6 maanden per maand opzegbaar

Vanaf september

FITTER. STERKER. GEZONDER.

Deze klanten gingen jou al voor

Al meer dan 100 klanten hebben gebruik gemaakt van de programma’s van Fit & Heath Studio, met 100% klant-tevredenheid tot gevolg. Een selectie van de klanten zie je hieronder. Wil je meer weten? Neem dan direct contact op.

“Mijn conditie was echt nul. Hanneke bedankt voor je goede adviezen! En gelukkig geen crashdieet, de schema’s van jou zijn goed vol te houden! Ik voel me een stuk gezonder en ga fit de zomer in!”, Janine uit Peize.”
Janine

“Dankzij Hanneke stond ik dit jaar helemaal fit op de ski’s! De lessen waren altijd weer leuk en leerzaam, en Hanneke’s enthousiaste coaching maakten dat ik mij erg op mijn gemak voelde“, Nanny uit Groningen.”
Nanny

“Goede personal training met echte begeleiding waar elke serieuze krachtsporter zijn ei kan vinden. Zowel voor de beginnende als de ervaren sporter!!! Topplek voor fitness maar ook voor groepslessen.”
Kees

Work